Jimmy Janlén

Lean & Agile Coach - Utbildare - Scrum Master

Jag stöttar och hjälper team, företag och avdelningar med att införa ett agilt arbetssätt eller stöttar er på er redan påbörjade agila resa.

Utöver att jag är agile/lean coach håller jag ofta kurser och seminarier inom Scrum, agilt införande, agilt ledarskap, det agila teamet och agil testning.

Jag vill utvecklas och utmanas genom samarbetet med kollegor och kunder. Jag trivs i en miljö där det är kritiskt att i hög takt leverera mjukvara av hög kvalitet, till en krävande marknad i en konkurrensutsatt bransch samtidigt som man möjliggör utveckling, frihet och arbetsglädje för individen och teamet.

Min bakgrund som utvecklare och teknisk test-automatiserare, projektledare, scrum master, agile coach, samt att jag själv varit personalchef under en 2 års period, ger mig en bred förståelse för tekniska utmaningar såväl som organisatoriska.

Jag har nyligen släppt boken Toolbox for the Agile Coach – Visualization Examples. Den finns redan översatt till flera språk, bland annat Svenska, Japanska och Polska.

Kommande kurser

Jimmy Janlen
Agile Coach Agile Lean Scrum Kanban Leadership Agil Testning Visualisering
Kontaktuppgifter

Du är alltid välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan hjälpa er med och boka ett möte.

  • Jimmy Janlen
  • +46 (0) 735 - 125725
  • jimmy.janlen@crisp.se