Funderar du på hur det är att jobba på Crisp?

Crisp är ett annorlunda företag. Crisp är skapat för kreativitet och nytänkande. Därför passar det inte alla att arbeta här. Förändring och experimenterande är vår vardag och vi blir inte bara bättre på det vi gör, utan det ger oss också energi som vi tar med oss ut på uppdragen.

Vi som arbetar som konsulter behåller det mesta av det vi drar in, bortsett från våra gemensamma utgifter. Det finns ingen som äger mer än någon annan, ingen “grundare” eller annan person som ska ha en större del av omsättningen än någon annan.

Det innebär samtidigt att det finns ingen garanterad grundlön. Det enda vi garanterar är att du blir tvungen att betala en fast avgift varje månad plus en tiondel av det du fakturerar.

Fördelen med det är förstås friheten som kommer av att ingen kan kräva av dig att du ska fakturera 40 timmar i veckan. Tvärtom, vi förväntar oss att du använder en mycket stor del av din tid till att förkovra dig. Trots vår genomsnittliga erfarenhet på 20 år, tycker vi att det är viktigt att satsa mer på utbildning än enstaka kurser om året.

Med höga krav på oss själva och varandra uppkommer det goda saker som spontana minikonferenser, utöver de två ordinarie, peer coaching och annat.

Vi är kanske mest kända för våra kurser inom agilt med internationella och egna stjärnor som lärare, men vi ser kurser mest som en del av våra kunders förbättringsarbete. Större delen av tiden arbetar vi som coacher eller teammedlemmar ute hos kund där vi möter ganska höga förväntningar på oss bara för att vi kommer från Crisp.

Det första vi tittar på när vi överväger en rekrytering är om någon av oss har jobbat med personen i fråga. Vi är bara dryga 30 personer och ser inte expansion som något självändamål. Därför är vi försiktiga med vilka vi väljer och föredrar personer vi sett ”in action”.

En annan faktor som spelar in är om den vi rekryterar kan lära oss andra något. Vi rekryterar helst en person som inte liknar någon av oss.

Så om du har jobbat med någon av oss och känner att du vill hänga med på vår resa, där vi värdesätter frihet framför trygghet och har en sådan passion för ditt arbete att det lyfter det utöver det ordinarie, kontakta den av oss du känner.

Kanske är det du som ska ge oss en ny syn på livet. Vi kommer i så fall garanterat ge dig det.