Tillsammans uppnår vi hållbar förändring som kultiverar ditt företag och bidrar till en lite bättre värld. Vi på Crisp är agila experter som vill skapa ett bestående värde. Vi ger näring och omsorg som skapar långsiktig tillväxt, oavsett om det gäller produkter, tjänster, metoder, processer, team eller organisationer.

När du anlitar Crisp, får du hjälp av erfarna konsulter som är ledande inom sina respektive områden. Gedigen teknisk kompetens är en självklarhet. Vi är coacher och utvecklare som blir en naturlig del av ditt team under förändringsarbetet. Effekten av vårt arbete lever vidare långt efter att vårt uppdrag är avslutat.

Hållbarhet på flera sätt

Hållbarhet är något vi pratar mycket om på Crisp. Vi är involverade i flera uppdrag som driver positiv miljöpåverkan och som ger tillbaka till samhället.

För oss innebär hållbarhet också företag och medarbetare som mår bra och som håller i längden. Vi går till botten med problemen och förändrar arbetssätt, arkitektur, metoder och ledarskap för att skapa en agil och välmående organisation. Det är vad vi kallar hållbart förändringsarbete.

Nöjda konsulter, nöjda kunder

Crisp är inget vanligt konsultbolag. Vi har ingen vd och inga chefer. Alla konsulter är noggrant utvalda utifrån en rad hårda kriterier. Alla konsulter är egenföretagare. Vårt Crisp Happiness Index mäter kontinuerligt hur vi mår och hjälper oss att göra förändringar i tid.

Vad innebär det här för dig som kund? Du får engagerade konsulter som själva väljer sina uppdrag. Alla är seniora och ledande inom sina respektive områden.

Crisps DNA

Vill du veta mer om hur Crisp fungerar? Intresserad av att jobba hos oss?
Vi har släppt vår modell som öppen källkod.

dna.crisp.se

Kontakta oss