Efter många år i ux-branschen har jag byggt en bred verktygslåda som hjälper mig dagligen även nu när jag jobbar mer strategiskt och coachande. Jag fascineras gång på gång av vad designmetodiken kan göra för en organisation eller ett team. Att djupdyka i facilitering har varit guld värt, inte bara när det kommer till agil produktutveckling och utan även i jobbet med att bygga starka, hållbara team och processer.

Jag tror starkt på att människor växer bäst i en stöttande miljö som bygger på tillit till varje persons förmåga att skapa magi. Med rätt verktyg och omständigheter bär vi alla på viktiga pusselbitar för att lösa komplexa problem. Väl faciliterade möten och workshops kan hjälpa oss med just detta, att ta vara på styrkan i gruppens kollektiva intelligens, att skapa delaktighet och engagemang samt hitta lösningar tillsammans med känslan av att varje deltagare har bidragit på bästa möjliga sätt.

Kombinationen av nyfiket lyssnande, kontinuerligt lärande och en vilja att inspirera andra har hjälpt mig fram till den plats där jag idag får jobba med det jag trivs med allra bäst: Att dela det jag har lärt mig hittills med andra, och i det mötet hitta nya insikter och driv framåt.

Kommande kurser

Alla kurser
Anna Trulsson
Anna Trulsson
Angelica Brockne
Angelica Brockne
Early Bird

Tidigare kurser

Alla kurser