Jag har arbetat med försäljning under hela min yrkeskarriär, främst inom IT-konsultbranschen, både som anställd chef och VD. 2014 provade jag mina vingar och startade ett eget IT-mäklarbolag som jag drev i egen regi tills jag sålde bolaget 2022.

Jag har alltid varit passionerad av säljcoaching och personlig utveckling och 2022 skrev jag en bok som är min personliga säljguide. Boken Leverera mer – min personliga säljguide. Finns på Bokus och Adlibris eller via Crisp. Den finns på både svenska och engelska.

Genom min bok har jag coachat flera säljare för bättre resultat inom individuellt anpassad försäljning, kombinerat med försäljning och personlig utveckling. Det är boken jag hade velat ha i början av min karriär.

Jag hjälper företag att optimera sin försäljning och utbildar såväl säljare som chefer. 2023 utsågs jag till en av de 50 bästa rekommenderade säljcoacherna i Sverige, och boken tas upp i kvällspressen och Enterprise Magazine.

Idag kombinerar jag det jag brinner mest för, försäljning, coachning och utbildning, som stolt försäljningschef för Crisp AB.