Modern UX, 4 oktober 2016

Den här kursen har redan varit.

OBS! Kursen här nedan har redan varit. Besök gärna en av de kommande kurserna istället.

Modern UX, 4 oktober 2016

Agile Design Lean UX

Denna kurs lär ut grunderna i modern User Experience design. Man lär sig hur man utför enkla användarstudier för att förstå användarens behov och motivation, hur man formulerar dessa i en specifikation, hur man finner lösningar på behoven, hur man skapar en interaktionsdesign av en lösning och hur man validerar att designen är rätt.

På kursen lär du dig grunderna i Design Thinking, användarstudier och användningstester samt interaktionsdesign och prototyping.

Kursens genomförande

Föreläsning blandat med diskussioner, baserat på vad deltagarna önskar. En liten deltagargrupp för maximalt lärande av varandra.

Kursen vänder sig till dig som

Du jobbar med någon form av produktutveckling i vilken bransch som helst (exempel på kursen kommer främst från IT-utveckling). Du är intresserad av att arbeta mer hands-on med UX, du behöver inte ha några förkunskaper.

Vi går bland annat igenom

Till skillnad från många andra grundkurser så tar vi ett helhetsperspektiv på produktutveckling på denna kurs.

  • Du får lära dig generella principer som kan användas i alla projekt för att se till att man bygger en bra produkt, med fokus på teamarbete såsom Agil UX och årets modell av Agile.
  • Vi går igenom moderna designstrategier och processramverk som går att tillämpa på alla typer av produkter, exempelvis Cynefin in Design och hur man designar komplexa produkter.
  • Att snabbt komma underfund med om man bygger rätt produkt är avgörande för ett företags fortlevnad idag, därför går vi även igenom principerna för LeanUX och tittar på produktstrategi anpassat både för stora bolag och startups.
  • Datum: 2016-10-04
  • Stad: Stockholm
  • Språk: Svenska

Detaljer

Datum4 oktober 18.00-21.00 (Dörren öppnas och wraps serveras från 17.45)
DeltagareMax 6
SpråkSvenska
KurslokalCrisp, Sveavägen 31, Stockholm
Pris2500 kr exkl. moms. Wraps och dryck ingår.
Kontaktacademy@crisp.se, +46 8 556 950 15

Kommande kurser i Agile & Design & Lean & UX