Modern UX, 5 september 2017

Den här kursen har redan varit.

OBS! Kursen här nedan har redan varit. Besök gärna en av de kommande kurserna istället.

Modern UX, 5 september 2017

Agile Design Lean UX

Denna kurs lär ut grunderna i modern User Experience design. Man lär sig hur man utför enkla användarstudier för att förstå användarens behov och motivation, hur man formulerar dessa i en specifikation, hur man finner lösningar på behoven, hur man skapar en interaktionsdesign av en lösning och hur man validerar att designen är rätt.

Kursens genomförande

På kursen lär du dig grunderna i Design Thinking, användarstudier och användningstester samt interaktionsdesign och prototyping, genom teori varvat med praktiska övningar.

Till skillnad från många andra grundkurser så tar vi ett helhetsperspektiv på produktutveckling på denna kurs.

  • Du får praktiska kunskaper i användarstudier, interaktionsdesign och användningstest.
  • Du får lära dig generella principer som kan användas i alla projekt för att se till att man bygger en bra produkt, med fokus på teamarbete genom exempelvis Agile UX.
  • Vi går igenom moderna designstrategier och processramverk som går att tillämpa på alla typer av produkter, exempelvis Cynefin in Design och hur man designar komplexa produkter.
  • Att snabbt komma underfund med om man bygger rätt produkt är avgörande för ett företags fortlevnad idag, därför går vi även igenom principerna för LeanUX och tittar på produktstrategi anpassat både för stora bolag och startups.

Kursen vänder sig till dig som

Jobbar med någon form av produktutveckling i vilken bransch som helst (exempel på kursen kommer främst från IT-utveckling). Du är intresserad av att arbeta hands-on med UX och du behöver inte ha några förkunskaper. Tidigare kursdeltagare har haft så skilda roller som gymnasielärare, UI designer, fullstackutvecklare och webbredaktör.

Lämpliga fortsättningskurser

Kursen i Modern UX tar hand om baskunskaperna för att kunna arbeta som UX:are, men för att göra heltäckande användarstudier på ett mycket effektivt sätt så rekommenderas kursen i Lean UX och för att förbättra samarbetet mellan UX:are och andra roller så rekommenderas kursen i Agile UX.

  • Datum: 2017-09-05
  • Stad: Stockholm
  • Språk: Svenska

Detaljer

Datum5 september, 9.00-17.00. Frukost serveras från 8.30
DeltagareMax 20
SpråkSvenska
KurslokalCrisp, Sveavägen 31, Stockholm
Pris8000 kr exkl. moms. EARLY BIRD 6000 kr t.o.m. 5 augusti. Fika och lunch ingår.
Kontaktacademy@crisp.se, +46 8 556 950 15

Kursen är tyvärr inställd. Nytt datum publiceras inom kort.

Kommande kurser i Agile & Design & Lean & UX