Hur du kan skapa tydlig, visuell planering som hjälper din organisation att leverera

Har ni svårt att få ihop planeringen när många team och parter är inblandade? Upplever ni att kommunikationen brister och att leveranser ständigt fördröjs på grund av oklara planer och missförstånd? Vår kurs i samplanering med hjälp av LEGO® kommer lära dig en metod som du lätt kommer igång med som kan hjälpa dig att slippa de här problemen.
Metoden hjälper dig att visualisera beroenden och skapa samsyn över team och avdelningsgränser i organisationen. Den fungerar i alla storlekar, från 5-200 personer.
Metoden hjälper er också att prata samma språk. Genom att kombinera LEGO® och kraften i samplanering får du verktygen för att skapa en tydlig och visuell planering där alla inblandade parter kan se och förstå sin roll, bidra till framgång och har samma riktning. Och det är dessutom roligt!

Vad du kommer att lära dig

  • Legoplanering: Att använda LEGO som ett praktiskt verktyg för att kapacitetsplanera samtidigt som du visualiserar och konkretiserar leveransens olika delar och faser.
  • Samplanering: Konkreta strategier, tips & tricks för att säkerställa att alla parter är involverade i planeringsprocessen, vilket leder till bättre kommunikation, tydligare mål och gemensamma visioner.
  • Facilitering: Konkreta tips och tricks för att själv kunna facilitera en samplanering med hjälp av LEGO®.

Kort sagt, allt du behöver för att komma igång, utom LEGO® men vi hjälper dig med inköpslista.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Kursen är utformad för att vara tillgänglig och användbar för alla, oavsett tidigare erfarenheter.

Anmäl dig till vår halvdagskurs Samplanera med hjälpa av LEGO® idag och ta första steget mot en smidigare, mer strukturerad och framgångsrik leverans!

Vem är kursen för:

Den här kursen riktar sig till dig som arbetar med att facilitera, koordinera och planera leveranser med flera inblandade parter. Om du vill öka engagemangsnivån i planeringar, förbättra kommunikationen, minska risken för förseningar och öka träffsäkerheten i er kapacitetsplanering, är den här kursen perfekt för dig.
Du kanske är RTE, projektledare, scrum master eller något annat – i vår erfarenhet kommer du ha bra nytta av de här teknikerna oavsett vad du arbetar som idag.

Kurs
Datum
Pris
Deltagare
Språk
Plats
Kontakt

Kursanmälan

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.

  • Avbokning kan göras utan kostnad fram till 1 månad före kursstart.
  • Vid avbokning senare än 1 månad före kursstart debiteras hela avgiften.
  • Kursplats kan överlåtas till annan person. ­
  • Byte av kurstillfälle kan ske upp till 2 veckor innan kursstart