Iyasu, vem är du och var arbetade du innan du började här på Crisp?

Jag har varit konsult i snart 12års tid, så jag har hunnit med väldigt många roliga projekt med spännande kunder. Jag började märkligt nog inom Corporate Finance med M&A, och därefter snabbt gick över till att bli managementkonsult med inriktning mot Digitalt. Det var när allt var nytt och folk fortfarande sa Digitalt till allt som hade med internet att göra. Det var väldigt spännande att jobba med insikter och user testing när det var helt nytt.

Vilka uppdrag har du haft nyligen och vad gjorde du då?

Senast var jag på Hemnet, otroligt spännande organisation. Fokus var kommersialisering genom att ta fram nya produkter, bl a Plus & Premium, och där stannade jag fram till börsnoteringen. Just nu är jag Product Lead på QuickBit, ett bolag som tillhandahåller kryptohandel. Jag ska coacha verksamheten i produktutveckling, samt ta fram nya kommersiella produkter för krypto. Framförallt kort, banktjänster och ny app som främjar hantering av krypto. Allt som allt har jag haft varierande roller, men alltid inom produktutveckling. Antingen som coach, PM, Lead eller interim CPO. Det är såklart nära besläktat med agila processer då det krävs en agil organisation, och gärna autonoma team, för att få till så bra produktutveckling som möjligt.

Vad ser du fram emot framöver nu som ny medlem i Crisp och hur känns det?

Ska bli superspännande att bli en del medlem i Crisp. Utöver att de väldigt härliga kollegorna, som jag hoppas få lära mig väldigt mycket av, så ser jag framemot all kunskapsdelning. Jag har gått på Crisp meetups tidigare, och jobbat med konsulter från Crisp och haft väldigt mycket utbyte. Ser därför verkligen framemot att kunna jobba tillsammans för att få till förändringar för kund, där vi kan ta gemensam approach i produkt-och agiltransformation.