Jennie, vem är du och var arbetade du innan du började här på Crisp?

Jag arbetade innan detta på Omegapoint där jag var konsult i drygt 4 år. Där har jag även haft interna roller som exempelvis mentor, konsultchef och verksamhetsutvecklare i en operativ styrgrupp. Innan konsultandet jobbade jag länge på Lantmäteriet i Gävle där jag började som systemutvecklare men avslutade med att coacha team och jobba med verksamhetsutveckling samt var med i en förändringsledning för att hjälpa till att stötta i ett lean/agilt genomförande på enhetsnivå. 

Vilka uppdrag har du haft nyligen och vad gjorde du då?

Jag har jobbat som coach i alla mina uppdrag som konsult på både team-, organisations- och ledningsnivå i olika typer av branscher (bank & finans, detaljvaruhandel samt spel/gaming). Har också haft roller som produktägare, teamledare och scrum master. Jag känner att det är en fördel att jag har mina rötter i tekniken i de roller jag har haft (även fast jag inte kodar längre). Att ha fokus på människan först gör att jag ofta får bra relationer och förtroende där jag arbetar. Jag är öppen och nyfiken av mig och har därför ganska lätt att sätta mig in i nya situationer.

Vad ser du fram emot framöver nu som ny medlem i Crisp och hur känns det?

Att ansluta som medlem i Crisp känns oerhört spännande och roligt. Jag ser väldigt mycket fram emot att få bli en del av gemenskapen här och lära känna alla som jobbar här ännu mer och självklart att dela kunskap och inspiration med dem. Jag hoppas att få kunna jobba tillsammans med andra Crispare hos kunder då jag ser en stor kraft i att vara flera som verkar tillsammans i bredd för att få snabbare/tydligare framfart mot kundernas mål.