Jag är en kreativ, strategisk och visionär person som tänker ”outside the box” och fokuserar på kundnyttan. Jag är en problemlösare som ofta finner enkla lösningar. ”Om lösningen inte är enkel har vi inte hittat den bästa lösningen” är ett av mina motton. Jag har under åtta år jobbat som it-chef samt systemarkitekt och tillsammans med mina team byggt framtidssäkra system som utgjort grunden till framgång för de företag jag jobbat för. Dessutom har det gjorts på ett resurseffektivt sätt så mycket av mitt fokus har varit på att få processerna att fungera. Under lång tid har jag mest laborerat för att hitta den rätta processen och när jag till sist hittade Scrum, XP och Lean stämde det väl med vad jag letade efter.

Efter att ha sett vad en enkel och bra process kan göra för ett företag har jag svängt om från att vara teknikchef till att bli coach för att få hjälpa andra företag att bli effektiva och välmående.

Jag tar uppdrag så som:

  • Föreläsare om Scrum, Agile, Lean, Kanban och SAFe.
    • Är certifierad scrumtränare vilket ger mig rätten att certifiera Scrum-masters, produktägare och agila ledare.
  • Coach/mentor/inspiratör till ledare som vill utveckla sitt företag.
  • Utvecklingschef.
  • Teknikchef.
  • Styrelseledamot.

Jag har erfarenhet från resebranschen, e-handel, bank och finans, telekom, affärssystem och internet marketing. Ofta har det rört sig om utveckling av hård- och mjukvara men också off-shoring/distribuerade team och drift/support.

Håller kurserna:

Skrev tillsammans med Hans Brattberg boken ”Prioritera, fokusera, leverera – din snabbguide till Lean, Agile, Scrum, Kanban och XP”

Ladda ner boken som PDF

Under sommaren 2015 publicerades min första bok på engelska: Kanban in 30 days

Kanban in 30 days

”Kanban in 30 days” finns tillgänglig på bl.a. Amazon, Bokus och Adlibris.

Kommande kurser

Alla kurser
Tomas Björkholm
Tomas Björkholm
Michael Göthe
Michael Göthe
Early Bird
Tomas Björkholm
Tomas Björkholm
Michael Göthe
Michael Göthe
Early Bird
Tomas Björkholm
Tomas Björkholm
Michael Göthe
Michael Göthe
Early Bird
Tomas Björkholm
Tomas Björkholm
Early Bird In English