Agile at scale, 11 maj 2016

Den här kursen har redan varit.

OBS! Kursen här nedan har redan varit. Besök gärna en av de kommande kurserna istället.

Agile at scale, 11 maj 2016

Scrum Agile

Gratis kvällsevent på Crisp!

Kom och utforska de olika ramverken för storskaligt agile.

Många större organisationer sliter med att få utväxling av sitt agila införande organisationsnivå. Frågan är hur kan vi skala upp Agile och Scrum för att hela organisationen ska bli agil? Ett alternativt sätt att se på samma utmaning är hur kan vi skala ned organisationen för att den ska bli agil?

För att lyckas med det så behöver man förstå de olika ramverken för storskalig agile. Dess styrkor och svagheter. I vilka sammanhang de olika passar bäst. Kom dela erfarenheter och lär tillsammans med oss.

Vi kommer att kort introducera SAFe, LeSS, Scrum at Scale och Spotifys modell. För att sedan tillsammans med deltagarna utforska de olika modellerna. Vilken som kan passa bäst var och när.

Målgruppen för kvällen är chefer, ledare, agila coacher som är intresserad att lära sig mer om de olika ramverken, skillnader mellan dom och vilken kan passa mig och min organisation bäst.

Kvällen leds av  Jan Grape, Tomas Björkholm och Michael Göthe som tillsammans har mycket lång och bred erfarenhet av agilt införande i stora organisationer.

 

  • Datum: 2016-05-11
  • Stad: Stockholm
  • Språk: Svenska

Detaljer

Datum11 maj, 2016. 18:00 - 20:30 Lättare tilltugg serveras från 17:30  
DeltagareMax 40
SpråkSvenska
KurslokalSveavägen 31, 111 34
Pris0
Kontaktacademy@crisp.se, +46 8 556 950 15

Kommande kurser i Scrum & Agile