ChatGPT & GPT-4 för Produktfolk

Påbörja en banbrytande kurs som är utformad exklusivt för produktchefer, produktägare och andra produktcentrerade roller. Dyk ner i Generative AI:s värld med ChatGPT och GPT-4 för att revolutionera din produktutvecklingsprocess. Från att bemästra promptteknik till praktiska workshops i att bygga AI-drivna produkter, kommer denna kurs att utrusta dig med verktygen för att innovera, effektivisera arbetsflöden och skapa fängslande användarupplevelser. Lås upp produktledningens framtid med AI – Anmäl dig nu och erhåll ett prestigefyllt utbildningsdiplom från Crisp!

AI för Utvecklare

Släpp loss AI:s sanna potential i din kodningskarriär med denna tvådagarskurs designad för utvecklare, dataforskare och CTOs. Med praktiska kodningssessioner utforskar du förbyggda AI-tjänster som GitHub Copilot och Chat-GPT, fördjupar dig i maskininlärningens komplexitet och tränar till och med dina egna modeller! 💻 Du kommer inte bara att förstå grundläggande koncept, men också fördjupa dig i AI:s etiska och juridiska aspekter. Kursen leds av Birger Moëll, en erfaren doktorand inom maskininlärning, och är din gyllene biljett till att blomstra inom AI-utveckling. Uppgradera ditt utvecklingsverktyg med AI och Python. Anmäl dig nu!

GPT för Teknikfolk (på plats)

Stig in i Generative AI:s värld med vår praktiska kurs på plats, designad för att stärka teknikledare, CTOs, utvecklare och fler! Avmystifiera Generative AI, bemästra ChatGPT och använd OpenAI API för att skjuta din utvecklingsförmåga till nya höjder. Från att förstå AI-principer till att skapa en klickbar prototyp, är denna kurs din ingång till att självsäkert integrera AI i din teknikverktygslåda.

Har du frågor?

Du är välkommen att kontakta oss om kursinnehåll, tid, plats, mat, ombokningar eller andra frågor.