Advanced Certified ScrumMaster, 15-16 februari 2016

Den här kursen har redan varit.

OBS! Kursen här nedan har redan varit. Besök gärna en av de kommande kurserna istället.

Advanced Certified ScrumMaster, 15-16 februari 2016

Scrum Agile Teamutveckling Ledarskap Enterprise
Du har redan ganska bra koll på Scrum. Du har läst böcker eller gått kurser, och har tillämpat Scrum rent praktiskt i några år. Men det vore trevligt med den där certifieringen, och en möjlighet att förkovra sig i lite djupare frågeställningar. I denna kurs kommer vi låna friskt från Henriks erfarenhet från Skype, Spotify, Lego och andra spännande bolag. Och även dina och de andra kursdeltagarnas erfarenheter. Detta är tekniskt sätt en vanlig Certified ScrumMaster kurs, med skillnaden att vi utgår ifrån att du redan kan grunderna, så vi skippar mycket av intromaterialet och dyker rakt in på de mer avancerade frågorna. Detta är en interaktiv kurs med fokus på verkliga exempel, övning och diskussion snarare än slides och passiv inlärning. Kursen genomförs på ett agilt sätt med en flexibel “kursbacklog” där du som deltagare har stor påverkan. Här finns information om certifieringsprocessen.

Vi går bland annat igenom

Deltagarna styr agendan, men det brukar dyka upp ämnen kring estimering, skalning, mtoivation, organisationsförändring, krav- och bughantering, teamstruktur, arkitektur och ledarskap.

Förkunskaper

Du har flera års praktisk erfarenhet av Scrum. Du har dessutom gått någon slags Scrumkurs eller läst en Scrumbok. Om inte, läs båda av dessa före kursen:
  • Scrum and XP from the Trenches (2nd edition) – Henrik Kniberg. Denna bok ingår som kursmaterial. Meddela oss nedan i kommentarsfältet om du önskar att vi sänder den till dig innan kursen. Skriv även leveransadress om den är annan än faktureringsadressen.
  • Scrum Guide – Scrum Alliance
  • Datum: 2016-02-15
  • Stad: Stockholm
  • Språk: Svenska

Detaljer

Datum15-16 februari 2016 9:00 - 17:00 (frukost 08:30)
DeltagareMax 22
SpråkSvenska
KurslokalCrisp, Sveavägen 31, Stockholm
Pris17 000 SEK exklusive moms. Fika och lunch ingår.
Kontaktacademy@crisp.se, +46 8 556 950 15

Kommande kurser i Scrum & Agile & Teamutveckling & Ledarskap & Enterprise