Bygg rätt sak på rätt sätt, 13-14 februari 2014

Den här kursen har redan varit.

OBS! Kursen här nedan har redan varit. Besök gärna en av de kommande kurserna istället.

Bygg rätt sak på rätt sätt, 13-14 februari 2014

Agile Lean Teamutveckling UX
Livet är för kort för att bygga något som ingen vill ha Kursen kommer att ge dig konkreta verktyg från Agile, Lean, Lean Startup, User Experience och LeanUX, i hur du kan strukturera upp ett projekt för att maximera värdet samt minimera tiden till värdefull feedback. Vi kommer att lära oss om olika sätt att samarbeta i teamet i projektets olika faser och hur man försäkrar sig om att man bygger rätt produkten både före, under och efter man bygger den. I kursen tittar vi även på din aktuella kontext och ger förslag på en process som kan underlätta ditt arbete. Kursens utgångspunkt är att kunden blir nöjd om maximalt värde kan levereras så fort som möjligt, att vad som ger värde främst avgörs av produktens slutliga användare samt att hastigheten på projektet ökar då samarbetet och förståelsen mellan projektets deltagare ökar. Allt enligt det agila manifestets principer. I kursen varvas teori med övningar och vi avslutar med en workshop.

Kursen vänder sig till dig som

Arbetar som produktägare, användbarhetsstrateg eller UX-designer, Scrum master, projektledare, processansvarig eller utvecklare. Egentligen vem som helst som är intresserad av att effektivisera processen samt se till att produkten uppfyller sitt ändamål.

Vi går bland annat igenom

– Vad du kan göra för att få upp din process på banan så fort som möjligt – Verktyg för att avgöra process- och produktmognad, för att kunna ta processen och produkten ett snäpp högre på skalan – Verktyg för att strukturera arbetet både i början, mitten och slutet av den agila utvecklingscykeln, följande: Feature card sort, Feature studio, Empathy mapping, Impact mapping, Validation canvas, Continuous Discovery, m.m. – Vilka roller som bör finnas i projektet – Hur man samarbetar för att se till att man bygger en bra produkt – Hur man validerar produkten med användare – Hur dessa metoder fungerar med existerande process, exempelvis Scrum och Kanban

Förkunskaper

Antingen tidigare deltagande i en av våra kurser om Agile, exempelvis CSPO eller CSM, eller erfarenhet från arbete i agila projekt.
  • Datum: 2014-02-13
  • Stad: Stockholm
  • Språk: Svenska

Detaljer

Datum13-14 februari, 2014 9:00 - 17:00 (frukost 08:30)
DeltagareMax 16
SpråkSvenska
KurslokalCrisp, Sveavägen 31, Stockholm
Pris15 000 kr exkl. moms. EARLY BIRD 12 000 kr t.o.m. 13 januari. Fika och lunch ingår.
Kontaktacademy@crisp.se, +46 8 556 950 15

Kommande kurser i Agile & Lean & Teamutveckling & UX