Som en ledare i en agil organisation så förväntas du vara en så kallad servant leader. Organisationen har autonoma team där de flesta besluten tas. Ledarens roll förflyttas då från den som tar alla beslut, till att bygga en kultur och miljö där andra trivs, finner lust och motivation, och kan använda sin fulla potential. Men hur gör man det?

Det är här coaching kommer in som en central kompetens. Att med nyfikenhet låta en medarbetare utforska sin situation, få egna insikter och ta ett eget beslut om vad nästa steg blir, är grundläggande för att skapa ett lärande hos andra. Det kan låta flummigt, men är allt annat än det. Det är ett strukturerat arbete med ett mål i sikte.

På det här frukostseminariet kommer vi utforska coaching och varför det är en superkraft för agila ledare! Förhoppningsvis kommer vi väcka ditt intresse för att lära dig mer.

Tid och plats: 31/3 klockan 8:00 – 9:00 (på distans, via zoom)

I bekräftelsemailet på din anmälan så kommer du få en länk till seminariet. Tips – var noggrann med vilken mailadress du använder när du anmäler dig så att du hittar bekräftelsen.

(Källa: https://agilecoachinginstitute.com/agile-coaching-resources/)
Kurs
Datum
Pris
Deltagare
Språk
Plats
Kontakt

OBS! Kursen här nedan har redan varit.