Gratis kvällsevent: Förbättra din backlogg refinement, 23 april 2019

This course has already been held. See our upcoming courses.

Gratis kvällsevent: Förbättra din backlogg refinement, 23 april 2019

Crisp är glada att välkomna våra vänner från Delibr för denna presentation tillägnad feature refinement. Vi börjat med lätt mat och dryck 17:30, presentationen startar 18:00.

Jira, Atlassians product management-verktyg, används i tiotusentals organisationer världen över. Med sin bakgrund som ett verktyg för att hantera buggar är det intuitivt att hantera enskilda ärende helt i Jira, men större projekt är svårare. Detta har lett till att många produktägare väljer att dokumentera discovery och refinement av features utanför Jira, vilket i sin tur skapar problem med spårbarhet och driver dubbelarbete.

I arbetet med större features använder många produktägare någon form av product requirements document (PRD) för att dokumentera discovery-diskussioner och requirements. En bra PRD hjälper produktägaren och teamet att se skogen och träden, men innebär också att information lever på två platser, vilket riskerar leda till fel och/eller dubbelarbete när user stories ska över till Jira – men det behöver inte vara så här.

I denna presentation kommer vi diskutera hur refinement-processen ser ut i praktiken, och vad vi efter att studerat och arbetat nära med över 200 produktägare anser vara good practice när det kommer till feature refinement.

Nils Janse, grundare/produktägare på Delibr och styrelsemedlem i Storytel kommer att hålla denna oförglömliga presentation. Den är anpassad för dig som jobbar med produktutveckling, oavsett tidigare erfarenhet.

 

  • Date: 2019-04-23
  • City: Stockholm
  • Language: Svenska

Details

Date23e april. 18.00-20.00 (lättare tilltugg serveras från kl 17.30)
VenueSveavägen 31, 111 34
Price0
Contactacademy@crisp.se, +46 8 556 950 15