Björn, vad jobbar du med?
Jag har arbetat som konsult i mer än 20 år nu. Jag började min bana som utvecklare på Cap Gemini och har provat de flesta traditionella språken och miljöerna. Efter ett antal år som utvecklare bytte jag successivt spår till att coacha inom agil utveckling. Under de senaste 10+ åren ungefär har jag mer eller mindre coachat på heltid.Den coachning jag tycker är roligast är den coachning som ger resultat och värde för alla inblandade parter. Det ska vara ett ömsesidigt åtagande där både jag och den/de som blir coachade lär sig och växer. Ibland coachar jag enskilda personer, ibland team och ibland avdelningar och hela organisationer.

Var arbetade du innan du började här på Crisp?
Senast kommer jag från Emergent People. Det var en mini- och lightversion av Crisp kan man säga.

Vilka uppdrag har du haft nyligen och vad gjorde du då?
Just nu är jag på H&M där jag bland annat jobbar som coach för ett ledningsgruppsteam. Det är ett otroligt spännande uppdrag där fokus ligger på att få en avdelning att arbeta i team med gemensamma prioriteringar där beslut och agerande tar avdelningen åt ”rätt” håll. De anställda på avdelningen ska känna att de förstår vad just deras bidrag och syfte är och att de får stöd och rikting från ledningan. Avdelningens påverkan på resterande H&M är väldigt stort, vilket gör just detta uppdraget lite extra intressant. H&M som företag präglas av entreprenörsanda och är väldigt förändringsbenäget. Det känns som att både jag och människorna på H&M utvecklas och lär sig något nytt varje dag.

Vad ser du fram emot framöver nu som ny medlem i Crisp och hur känns det?
Massor :slightly_smiling_face:. Jag hoppas kunna bidra med min kompetens och erfarenhet, samtidigt som jag är övertygad om att jag kan lära mig enormt mycket av alla Crispkollegor. Jag tror också att mina kunder och de jag jobbar med kommer kunna få ta del av Crisps samlade kompetens.
Hur det känns? Otroligt bra. Kul! Nästan svårt att sätta ord på, men det känns helt fantastiskt spännande.