Välkommen till Crisp Tomer

Tomer Shalit kommer senast från sitt egna bolag Nordic River där han såväl i Sverige som internationellt har utfört uppdrag hos bland annat förlagsbranschen, bank och landsting. I de uppdragen har Tomer med framgång lyckats driva arbetet med att förstå och göra upp en strategi för hur extremt stora och komplexa system kan bytas ut och levereras på ett riskminimerande och snabbt sätt.

Innan dess var Tomer utvecklingschef på Ping Pong, där han förändrade arbetssättet med beställningar och leveranser genom en Agil approach som löpte hela vägen från effektmål, discovery, kontrakt till körbar produkt.

Med en stark profil inom Agil upphandling och leverans mot både offentlig och privat sektor i komplexa system, har Tomer de senaste två åren även varit involverad i arbetet med att informera och utbilda inom effektstyrda upphandlingar med Agila kontrakt genom nätverket agilakontrakt.se tillsammans med Mattias Skarin och Mia Kolmodin.

Vi är nu väldigt stolta och glada över att få välkomna Tomer in i Crispfamiljen och vi är säkra på att vi kommer att se och lära oss mycket av hans arbete framöver.