Effektiv kommunikation börjar med ditt kroppsspråk

Tänk om jag skulle berätta för dig att små förändringar i din kroppshållning, andning och ditt sätt att tala kan ha en betydande inverkan på hur ditt budskap uppfattas och hur din publik tar emot det? Oavsett om du är VD, föreläsare, teamledare eller bara vill att människor faktiskt ska lyssna på det du säger.

Jag kallar det här för ”de små kuggarna som får de stora hjulen att rulla”.

Kort om kursen

I mer än tio år har jag undervisat i den icke-verbal kommunikationens konst och vetenskap. Jag har arbetat med tusentals individer och hundratals grupper. I mina föreläsningar och utbildningar presenterar jag inte bara vetenskapen bakom kroppsspråket, jag delar också praktiska exempel och involverar deltagarna för att skapa en bestående upplevelse som verkligen leder till förändring.

Under denna kurs fokuserar vi på att träna på att medvetet lyfta fram de delar av vårt eget kroppsspråk som signalerar ledarskap och att rensa bort allt som stör budskapet och den som lyssnar.

Kursen är till för

Denna Kurs riktar sig till alla som behöver ha ett professionell kommunikation så som Ledare, Chefer, föreläsare och utbildare.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs

Kursens mål

Deltagarna fattar exakt vilka små förändringar de kan göra i sitt kroppsspråk för att verkligen nå fram i sin kommunikation.

Röster från tidigare kursdeltagare

”Eftermiddagen var superbra och lärorik, massor med insikter! Jag tar med mig verktyg som kommer förändra dynamiken för mitt team – det här är kunskap som är värd att sprida.”

”Jag har inte bara fått en inspirerande workshop, utan också praktisk kunskap om hur jag genom mitt kroppsspråk kan skapa förändring. Det här blir spännande!”

”En fantastisk workshop! Jag går härifrån inspirerad och nyfiken på vad som händer när jag börjar använda verktygen på jobbet.”

Kurs
Datum
Pris
Deltagare
Språk
Plats
Kontakt

Kursanmälan

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.

Villkor

  • Avbokning kan göras utan kostnad fram till 3 veckor före kursstart.
  • Vid avbokning senare än 3 veckor före kursstart debiteras hela avgiften.
  • Kursplats kan överlåtas till annan person. ­