Äntligen har vi fått vårt agila skalningsramverk att fungera, men vad gör vi nu?

Införanden av agila skalningsramverk i organisationer ger nya sätt att arbeta, nya roller och ny terminologi. Att få detta på plats är en konst i sig, men när vi har nått dit, vad händer då? För att få den utlovade nyttan med förändringen måste organisationen våga vidareutveckla och förändra de ramverk, som de arbetat så hårt att införa, och ge sig ut i det okända.

Många företag följer reglerna från ramverken till punkt och pricka utan att själva känna ägandeskap för processerna. När ramverket är infört lämnas företaget utan riktning om hur man ska uppnå fortsatt förbättring. Har vi bara gjort en förändring från ett arbetssätt till ett annat, eller har vi lärt oss att ständigt bli bättre? Hur går man tillväga och vad är lämpligt att förändra och varför i ramverk som har tänkts ut av s.k. “gurus” i andra länder och som påstås ge fantastiska resultat i andra företag över hela världen.

Tillsammans med David Barnholdt och Edward Dahllöf utforskar vi hur man går vidare där kartan slutar och hur man får organisationen att äga och förändra sin egen struktur och process. I kursen Safe to change får du inspiration och tips för att ta ditt företags införande vidare så att den passar er unika marknadsposition, historia och värderingar. Målsättningen med kursen är att hjälpa er att “bli bättre på att ständigt bli bättre” i syfte att kunna maximera värde till kunden.

Vi går bland annat igenom

  • Hur ser din drömbild ut av en agil organisation
  • Hur du identifierar vad som håller din organisation tillbaka för att ge er agila implementation riktig energi
  • Hur du utnyttjar återblickar på alla nivåer för att utveckla och förändra strukturer och processer
  • Syftet med olika ceremonier i ramverken och hur du verkligen kan få de att leva
  • Design av säkra experiment för förbättring

Syfte med kursen:

Att inspirera till och visa på vägar att utveckla och förändra ert införda agila ramverk för att ständigt kunna uppnå ännu mer kundnytta.

Målgrupp:

Ledare, chefer och RTE:er och agila coacher som vill mer än det som hittills uppnåtts med det införda ramverket.

“SAFe is just a starting point” – Andrew Sales

“If I visit a company one year after the implementation and they are still doing SAFe by the book – they are doing it wrong” – Dean Leffingwell

Kurs
Datum
Pris
Deltagare
Språk
Plats
Kontakt

Registreringen är stängd

Kursen är tyvärr inställd

OBS! Kursen här nedan har redan varit.